Nejnovější recenze ze sekce Tachometry na kolo
- Funguje bez problémov. Počas jazdy sa nevypína keď sa prestane šliapať do pedálov. Pri teste so Sigma ROX 12.1 EVO fungoval lepšie ako originálny snímač od Sigmy, ktorý máva problémy s pripojením.
- Dobré ovládání
- Dobré provedení
- Neukazuje maximální rychlost
ok
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
šikovny počitač přehledny
- OK
Zatím se seznamujeme, ale dle recenzí se těším, až využiji naplno všechny funkce
- Display
- Kvalita zpracování
- Nefunčkní GPS
- Příšerná android aplikace
- Otravný zvuk
- Komplikované a nedostatečné ovládání
Produkt překvapí vzhledem ale tím to končí. GPS se neustále odpojuje a nebo pro jistotu nefunguje vůbec. Ovládání není intuitivní a celkově je zvláštní. Každé zastavení, rozjetí, přepnutí menu atd je doprovázeno silným zvukovým signálem, který nejde vypnout ani přímo v zařízení, ani přes aplikaci. Aplikace má právem hodnocení 2/5 hvězdiček a to právem.
Nad vším by se za tu cenu dalo přimhouřit oko, ale to že vypadává GSP i pod holou oblohou a tedy tachometr neukazuje rychlost, což je hlavní podstata zařízení, tak hodnotím produkt jako nepoužitelný.
Podotýkám, že mám aktualizováno na nejnovější firmware.
Vracím ve zkušební době a přecházím na SIGMA BC 12.0 WL STS, se kterým jsem spokojen mnohem více.
Nelze spojit s mobilem
- Široké možnosti nastavení
- Kvalita Garmin
- V balení jsou dva držáky, oba vhodné pro silniční kola. Ocenil bych držák vhodný i pro horská kola. Musel jsem dokoupit zvlášť držák na horské kolo.
Skvělý poměr cena/kvalita. Po spárování s dalšími komponenty Magene (hrudní pás, powermetr, radar) se vyrovná výrobkům od Garminu, akorát za zlomek ceny.
- funkční
- dobrá cena
Navigace jako taková je celkem fajn, splňuje co jsem chtěl. Neřeším nějaké sportovní výkony, na to nemám, ale jako na výlety a prohlídky vynikající, a ještě se dá trasa naplánovat a ještě to ukáže detaily o tom místě, jakože historii a fotky a tak. Za mě dobrý, s manželkou jezdíme elektrokolo, takže pohoda.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- Velký display
- Teploměr
- Hodiny se po čase rozcházejí a je potřeba je seřizovat
- Nekvalitní plast a tenký kabel
Po 3 letech se mi ukroutil kabel aniž by za něj cokoliv tahalo. Hodiny je se zpožďují zhruba o minutu/měsíc.
Za tuto cenu bezkonkurenční
- Přehledný display
- Jednoduché nastavení a ovládání
- Snadná instalace
- Plně dostačující funkce pro hobby cyklistu
- Teploměr jako bonus
Jednoduchý cyklo-computer za rozumnou cenu. Plně dostačující funkce pro hobby cyklistiku
- Cena příznivá
- Nekomunikuje s bezdrátovým řazením SRAM AXS
Bezva
- Velký displej
- kvalitní výrobek
- výborný poměr výkon/cena
- Skvělá cyklonavigace se spoustou cyklistických metrik
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »