Nejnovější recenze ze sekce Tachometry na kolo
Garmin Edge Explore Pro
Přidáno: 25. července 2024
(naposledy upraveno 25. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Hrůza. Součástí měly by topo mapy a nebyly. Napsaná reklamace bohužel nevyřízena. Asi budu čekat do vánoc než budou dodány.
- má vše co potřebuji na běžné ježdění na kole
Měl jsem stejný, ale bezdrátový, 2x reklamace a na elektrokole lhal, přičítal metry. Nyní s drátovým bez nejmenších problémů. Ukazuje to základní co je potřeba. Spokojenost.
JSEM NOVÁČEK
- Velký a přehledný displej, jednoduché nastavení i ovládání. Jednoduchá montáž - v balení je vše včetně baterií. Ukazuje vše důležité co biker amatér potřebuje. Určitě všem doporučuji.
- Super navigace se solarnim dobijenim
- Dlouha vydrz baterie
- Cyklisticke metriky
Velké viditelné znaky, snadná intuitivní obsluha, výhodná cena.
- kvalitní provedení, čitelný displej, dlouhá výdrž,
- krytka zasuvky napajeni mi pripada pomerne volna (ale asi to tak ma byt; ...doufam, ze bude tesnit), jinak nemam, co bych vycetl; skvele zarizeni!!!
- funguje dle očekávání
- lehký, tenký
- "uspává" se dřív než by bylo záhodno
- Jednoduchá instalace
- rychlé propojení s cyklopočítačem
- Nevim
Měří rychlost a to od senzoru na měření rychlosti očekávám.
Za pár minut jsem měl senzor zprovozněný a namontovaný na kolo. Párování se SIGMA Rox 11.1 proběhlo během pár vteřin.
Garmin Edge 1050
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Garmin Brno
- pěkný displej a velké rozlišení
- zvonek
- asi menší výdrž baterie
- je těžší než EDGE 1040
- Top model
- spolehlivost, přehlednost
- Jednoduché nastavení a ovládání
není to bůhvíco, novější drahý model bych už nechtěl. Ovládání je mizerné, všude nějaký chaotický swipe, nereaguje dobře na dotek, nic se nepáruje (ANT+ světla, dálkové -- mizerná spolehlivost), mapy nejsou čitelné, to už snad na hodinkách to je líp vidět. Neumí převzít plán navigace z mobilu. Menu je příšerné. Vypínání je otrava. Hlavně nikomu nejdou ty světla, takže místo ušetření pár sekund pokaždé zabijete hodiny zjišťováním. Nejde to ani na 840. Umí to nahrát trasu přesně, takže se nevybíjí mobil.
Produkt dobrý, doručení hrůza 16dnů. Z Číny je rychlejší doručení.
Snadné nastavení, příprava tras v telefonu. Základ, pro mne dostačující.
- Měří spoustu informací
- Umí komunikovat s radary od Garmin a zobrazit notifikace
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »