Nejnovější recenze ze sekce Tachometry na kolo
- Jednoduchý, spolehlivý
- Chybí praktický návod
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
ad NÁVOD - viz balení produktu, rovněž viz webové stránky MIO, ale také videotutorialy na našem Youtube kanálu Mio Česká republika a Slovensko.
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.
Děkujeme, tým Mio
- Dlouhá výdrž baterie i při navigaci
- Jednoduché ovládání
- kompatibilita s uchycením Garmin
- Notifikace zakryje navigaci a sama nezmizí, což vás může být při dlouhém sjezdu bez možnosti odkliknout notifikaci pryč stát pár stoupacích metrů navíc
- nevzhledné červené tlačítka
Skvělý cyklocomputer s jednoduchou navigací pomocí předimportované gpx trasy, která bohatě stačí pro výlety naplánovanou trasou kterou neznáte
- Velikost akorát, přehledný, dotykový displej, intuitivní ovládání, mnoho funkcí.
Garmin Edge 830 PRO
Přidáno: 22. května 2023
(naposledy upraveno 5. června 2023)
Zakoupeno v SkiAndBike.cz
- Dotykový displej
Jednoduchý plní co má
- Moje oblíbená značka
- kupuji už 15 let
- recenze po 5 letech používání
- Baterie vydrží 1-2 roky
- U 2 z 5 zakoupených najednou se po 3 letech rozsypal displej (rozsypaný čaj).
- U jednoho se rozlomilo resetovací tlačítko (urvala se taková patka).
Tachometr je malý, má všecchny potřebné funkce. Sigmu kupuji už 15 let vždy při nákupu kola.
Polední nákup 5 tachometrů skončil tak, že po 3 letech se u dvou tachometrů rozsypal displej (rozsypaný čaj).
A to jezdíme po cyklostezkách ca 600km/rok.
U jednoho tachometru se rozlomilo tlačítko bez jakéhokoliv nárazu.
Očekával bych, že tachometr vydrží životnost kola (10 let).
Bohužel Sigma se už stává vyloženě šuntovní značkou.
- Známá značka, dobré zkušenosti z minulosti
- u dvou z pěti se po 3 letech rozsypal displej
Tachometr je malý, Sigmu kupuji už 15 let.
A to jezdíme po cyklostezkách ca 600km/rok.
U jednoho tachometru se rozlomilo tlačítko bez jakéhokoliv nárazu.
Očekával bych, že tachometr vydrží životnost kola (10 let).
Bohužel Sigma se už stává vyloženě šuntovní značkou.
- Jednoduchá montáž, kvalitní
- Překvapivě velký
- Srozumitelný navod
- STOPKY!
Nepodařilo se mi ho zprovoznit ani podle návodu ani podle selského rozumu.
Jednoduché ovládání
- Funkčně bez výhrad, funguje jak má
- Nutno dávat pozor při manipulaci se spodním snímačem, lehce se ulomí
- dobrá navigace
- intuitivní ovládání
- rychlá odezva přístroje
ok
- Ideální velikost
- Skvělá čitelnost na slunci
- Spousta možností úprav datových polí
- Tři držáky v balení
- Příslušenství
- Komunikace s Garmin Connect
- Dlouhá výdrž
- Dotykové ovládání
- USB-C
- Auto-pauza funguje spolehlive i bez přiloženého senzoru rychlosti
- Ne moc přehledné mapy (v porovnání s Mapy.cz)
- Velmi levný vzhled
- Nebere HR z Garmin hodinek automaticky
- Chybí hlasová navigace
- Chybí tlačítka pro potvrzení a návrat jaké má Edge 840
- Krytka USB působí, že se brzy utrhne
Po dlouhém vybírání jsem šel do modelu 1040, protože už na rozdíl od starší generace má USB-C a oproti 540/840 také výrazně větší displej.
Nepříjemně mě překvapilo, jak lacině navigace v reálu vypadá (jako nějalý levný telefon z doby před patnácti lety) a jak nedůveryhodně působí krytka konektoru. Nicméně důležitá je funkčnost.
Transreflexní displej, který je nejlépe čitelný na přímém slunci, mě nadchl, dotykové ovládání funguje spolehlivě a k dokonalosti, co se hardwaru týče, chybí jen tlačítka pro potvrzení a návrat, jaká má Edge 840. Bez nich navigaci za děště ovládat prostě nepůjde.
Co se navigace týče, mapy mi přijdou poněkud nepřehledné, ale snad si zvyknu. Chybí hlasová navigace, ale jde ji používat přes smartphone, jen to znamená mít na řídítkách další zařízení, čemuž jsem se chtěl vyhnout.
Z pozitiv bych zmínil, že navigace za jízdy neztrácí GPS ani v hustém lese. Dále, že mohu mít nastavenou separátní aktivitu s jinými datovými poli pro každou koloběžku, na které jezdím (silnička, cross, trek) a přepínat mezi nimi je velmi snadné. Jen bych ocenil, kdyby se po zapnutí aktivity samy připojily hodinky, které využívám k měření tepu. Na těch musím vždy spustit widget “Broadcast HR”.
Výdrž navigace je fantastická. Tříhodinový výlet spotřeboval jen 5 % baterie. Velkou zásluhu na tom má i velmi spolehlivá auto-pauza, která navigaci přeruší ihned po zastavení a obnoví jakmile se trochu pohnete. Je velmi citlivá a není ani třeba mít nainstalovaný přiložený senzor rychlosti.
Tím se dostávám k obsahu balení. Potěšilo mě, že kromě avizovaných senzorů rychlosti a kadence a usb-c kabelu (který by ale mohl mít raději usb-c na obou stranách) jsou zde dokonce tři držáky. Nemusel jsem tedy už ke svým třem koloběžkám žádný dokupovat. V balení je i hrudní pás, ale ten je spíš vhodný jako nouzovka. S Garmin Connectem si moc nerozumí, kroky prakticky neměří, poslouží opravud jen k monitorování tepu. Na cokoliv jiného je lepší pořídit HRM-Pro, který už mám doma.
Celkově jsem s navigací spokojený, ale určitě má Garmin v mnoha ohledech ještě co zlepšovat. Nic lepšího ale na trhu aktuálně není.
- Kvalita
- Poruchový!
Těžkopádné přepínání mezi rozměry kol!
- Velmi čitelný displej
- Kvalitní provedení
- Sledované metriky
- Přesná
Dlouho jsem hledal kvalitní cyklo počítač a našel. Je skvělá a přesná...
Funguje jak má
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »