Nejnovější recenze ze sekce Tachometry na kolo
- Zkušenost s produkty Sigma
- Žádná
- velký displej, spolehlivý
- Jednoduchá instalace
- Velký a přehledný display
- Pěkný vzhled
- Dobrá cena
- Bezdrátový přenos
- U snímače je nutné zjistit, ze které strany lépe zaznamenává magnet umístěný v drátech kola. Mám dva a každý je citlivější z jiné strany
zatím testuji
Jasný display, jednoduché ovládání, dobrá čitelnost,
praktické funkce
Sigma Baseline 1200 2015
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. června 2023
(naposledy upraveno 8. června 2023)
- všechny běžné funkce + teplota
- dlouho vydrží baterie
- na rozdíl od bezdrátové verze se při rozjetí zapne vždy sám
- trochu mě zarazily gumičky pro montáž, čekal jsem plastové pásky
Předchozí Cateye Enduro 2 mi vydržel skoro 20 let, ale nakonec umřel.
Takže jsem si vybral tuhle Sigmu, která má skoro všechny potřebné funkce, není drahá a vzhledově neurazí (Cateye měl navíc duální počítadlo - jedno třeba použitelné na celou týdenní dovolenou a druhé jako denní počítadlo).
Ze začátku mě překvapilo, že musím jednotlivé denní hodnoty (Trip distance, Trip Time, Avg Speed, Max Speed) resetovat každou zvlášť, ale moje chyba, nepřečetl jsem si pořádně návod, že stačí resetovací tlačítko podržet trochu déle a resetuje se vše najednou.
Takže uvidíme jak dlouho vydrží.
Navod nedostatecny a necitelny ani pod lupou-
Prostě nefunguje! Nedodána součástka, baterku uzavřít nadlidský výkon ! Dostat zařízení do klipsny taky nic moc. Po zapůjčení chybějící součástky ,stále nefunkční. Nemá češtinu. Byl to omyl
Naprosto dostačující pro zjištění běžných informací o jízdě. Skvělý display.
- Easy instal, žádný kabely snímače.
- Nabíjení Usb C
- Appka pro historii jízd ale! Viz nevýhody
- Neumí resp. Neukazuje převýšení ani nadmořskou výšku.
- Aplikace Ride App je asi díky základnímu tachometru dost okleštěná. Krom trasy a základních dat o jízdě nedělá nic. Víc zvládne i aplikace zdraví na apple watc
Pokud chcete tachometr a nechcete nikam nic montovat natož tahat kabely ideal. Páskama přiděláte držák nacvaknete a jedete. Aplikace je fajn ale s tímto tach moc info navíc nenabídne.
- Nemusí se nic nastavovat okamžitě k použití.
- V aplikací sledování statistiky.
- Trasu kterou chcete jet si musíte nahrát dopředu.
- Nejde obrátí trasu v aplikaci . Asi zatím moje neznalost.
- Navigace SIGMA není přesná.
- Už víme kolik uvedeme a jakou rychlosti
- Levnější než Garmin
- Slušná výdrž na nabití
- Sigma data center (běhá offline, záloha na cloud, pro osobní použití a analýzu tréninku super), bohužel se již přes něj nedá nastavit a musí se to udělat přes apku.
- ve stopnutým stavu bílé číslice na černým, v záznamu černá na bílé - takže je hned jasné, že jsem si zapomněl pustit záznam
- trochu jsem chvíli bojoval s nastavením, duální čidla se tam objevila 2x tak to ukazovalo dvojnásobné km
- prodleva při přepínání mezi obrazovkami, trvá než se objeví hodnoty
- Samozřejmě nefunkční měření sklonu - to ale neukazovalo dobře ani u Edge ani u Rox 11
- Zatím jsem nepřišel na to jak přidat profily, takže jen základní 4 a bajk1 mám tedy jako silničku, bajk2 jako mtb a ostatní aktivity jako elektrokolo. Dle popisu na Sigmě by to jít mělo, ale opravdu nevím jak.
- Má všechny potřebné funkce včetně teploty
- Rozumná cena
Zvykl jsem si na něj, používám už mnoho let
- Jednoduchý přístroj za pár kaček
- Funguje bez problémů
Nešlo propojit s telefonem. Návod není podrobný.
Pecka na kolo,naprostá spokojenost
- dobrý
cena / výkon = ok
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »