Nejnovější recenze ze sekce Tachometry na kolo
Funguje dle mých předstev
Kvalitní a mě prostě vyhovuje
Funguje
- nekompletní, tudíž nefunguje
- turistické informace
- propojení s mobilem
- rychle se ovládá i s rukavicemi
- kvalitně vyrobená
splnila očekávání, za tuto cenu výborný výkon. Dokoupen i externí držák na řiditka, sedí přesně
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.
Děkujeme, tým Mio
- nečitelný návod
- svižný dotykový displej, dobře reaguje taky na rukavice
- konektivita s mobilem
- turistické mapy, řekne mi to všechno co je na mojí trase za památky
- několik možností se napojit na Stravu a Route You atd
- dobré pozorovací úhly na navigaci
- cena - výkon ideal, dostačuje
Super cyklonavigace, netřeba drahé kousky, dobře drží v držáku a má spoustu funkcí. Nehraje si na sportovní výkony, spíš je turistická a s propojením na památky a na mobil a ovládání je taky výhoda. Můžu doporučit.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Děkujeme, tým Mio
Pracuje bez chyby a přesně.
- cena výkon vynikající
- Levny
- Tach-skrynovy
- Dlouho-fungujouci
- levné, vhodné pro dítě
- přesná GPS
- baterie tak na 2 větší výletě v lese
- Dobré zobrazení
- pokud funguje, tak funguje dobře
- často se přerušuje měření
- tlačítko pro nastavení je neprakticky zapuštěné
- po 2 letech a přesně 2 měsících přestal fungovat
Za tu cenu je dobrý, ale vydrží pouze cca. 2 roky ( podobná zkušenost u více zákazníků). odešel 2 měsíce po skončení záruky
- Jednoduchý ale funkční výrobek, pečlivě vyrobený. Ideální pro někoho, komu stačí základní model a nevyžaduje desítky funkcí navíc.
- Velmi dobře čitelný displej díky stříbrnému podkladu za ním. Zdánlivě banalita, ale můj předchozí tachometr ho měl stříbrno-zelený a čitelnost byla dobře o 50% nižší.
- Málokde se dočtete, že tachometr má 11 funkcí.
nefungujúci šrot
Slnilo mé předpoklady, funguje jak má, velmi solidní zázemí (web, apka ...).
- jednoduchá montáž
- nelze vypnout po dobu nečinnosti kola
- pro některé může chybět čeština
průměrný výrobek odpovídající cena
prehledny a presny
Velký barevný displej spolu se zadním radarem jsou skvělé doplňky na cyklovýlety.
- Je to to co jsem čekal.